Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell lanceert nieuwe versie XPS 12 Windows 8 convertible

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2013, 12:16 CategorieHardware

Dell heeft vandaag bekendgemaakt binnenkort een krachtigere versie van de XPS 12 Windows 8 convertible op de markt te brengen. Het nieuwe model is voorzien van Intel’s nieuwe Haswell processor en krijgt onder meer NFC ondersteuning.

Snellere Dell XPS 12

De Dell XPS 12 (review) is in huidige vorm alweer een aantal maanden in Nederland te koop met de keuze uit een derde generatie Intel Core i5 of Intel Core i7 processor. Tijdens Computex 2013 heeft de fabrikant een nieuwe versie gelanceerd die uitgerust is met de onlangs aangekondigde vierde generatie Intel Core Haswell processor. Deze processor moet zorgen voor betere prestaties en een langere batterijduur.

Volgens Dell is de nieuwe versie van de XPS 12 1.6 maal sneller dan de huidige generatie en moet de batterijduur met gemiddeld twee uur verlengd worden tot ongeveer 9 uur. Natuurlijk zijn beiden afhankelijk van de gekozen configuratie en het gebruik. Naast een nieuwe processor beschikt de nieuwe XPS 12 over een grotere 50Wh accu, NFC ondersteuning en ondersteuning voor wifi ac.

Prijs en beschikbaarheid

Het nieuwe model wordt ergens in de komende weken in Nederland verwacht. De adviesprijs van de Windows 8 convertible blijft hetzelfde; vanaf 999 euro.

  • Delen:
Dell XPS 12
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.