Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #3

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2013, 13:22 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een spelletje, trainings-app en een handige tool.

Dots

Uitgebreide strategie spellen voor de iPad kennen we. Spellen waarmee je uren zoet kan zijn staan er genoeg van in de App Store. Dots is een spelletje dat bedoeld is om tussendoor te spelen. Het is heel simpel want je krijgt allemaal punten – Dots – te zien die met dezelfde kleur moet je verbinden. Hoe meer punten je verbindt, hoe hoger het geluidje klinkt. Het is een simpel en leuk spelletje en gratis verkrijgbaar in de App Store.

Dots

7 Minute Workout

Met je tablet spelen is natuurlijk wel leuk, maar we moeten ook om onze conditie denken! Vandaar deze app. 12 intensieve oefeningen, 30 seconden per oefening en 10 seconden pauze tussen de oefeningen. Bij elke oefening zie je een video en een tekst die de oefening beschrijft. Terwijl je de oefening doet zie je een timer op het scherm met hoelang je nog moet. Je hebt geen losse stopwatch nodig en geen verwarring over welke oefening je moet doen en hoe die moet. Deze app is tevens universeel, dus elke ochtend 7 minuten oefenen met de iPhone, en ’s avonds met de iPad! Ook deze app is gratis te downloaden in de App Store.

Workout-app

Speedtest X HD

Dit is de ultieme netwerk tester voor je iPad. Je kan de app gebruiken om je netwerksnelheid te testen via 3G of 4G op je iPad of gewoon via WiFi. Door op een pin op de kaart te tappen kies je een testserver naar keuze, er zijn 30 locaties wereldwijd beschikbaar. Binnen 20 seconden heb je de resultaten. In de app zit onder andere een realtime test van je download-, upload- en je pingsnelheid, mooi weergegeven in een toerenteller-achtige klok. Al je tests worden onehouden door de app en zo kan je mooi zien waar en wanneer je de hoogste snelheid haalde, en zo kan je je resultaten vergelijken met anderen. Ook kan je snel je resultaten delen via Twitter en Email. Deze handige app kost je niets en is te downloaden in de App Store.

Speedtest

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. Ali
  19 juni, 2013 om 18:27

  Ik wil graag meer weten

  • Martijn Chel
   19 juni, 2013 om 19:08

   Waarover?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.