Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #84

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2013, 17:05 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week staat in het teken van Computex 2013.

Afgelopen maandag hebben we de podcast overgeslagen en verplaatst naar vandaag omdat deze week Computex 2013 van start is gegaan. Tijdens deze grote beurs hebben verschillende fabrikanten nieuwe tablets gepresenteerd die we dan ook uitgebreid in de podcast bespreken. Zo hebben we het onder meer over nieuwe tablets van ASUS, drie Excite tablets van Toshiba, de complete Galaxy Tab 3 line-up van Samsung en updates voor convertibles van Dell. Daarnaast hebben we het kort over de reviews van de Point of View Mobii 945 en Acer Aspire S7.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.