Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #85

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2013, 11:59 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week staat in het teken van iOS 7.

Ook deze week hebben we weer een podcast op dinsdag omdat gisteren natuurlijk in het teken stond van de lancering van iOS 7. Vandaag gaan we dus uitgebreid in op alle nieuwe features en functies die Apple voor het nieuwe OS ontwikkeld heeft, maar ligt de nadruk op het opvallende nieuwe design van de software. Daarnaast bespreken we kort nog een aantal nieuwtjes vanaf Computex 2013 en hebben we het over kleine Windows 8 tablets in combinatie met Office 2013 software.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.