Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #87

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2013, 11:34 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken we onder meer nieuwe Samsung tablets.

Deze week hebben we het in de podcast natuurlijk uitgebreid over de nieuwe ATIV tablets die Samsung afgelopen week geïntroduceerd heeft maar kijken we ook kort naar de review van de Lenovo IdeaPad Yoga 11. Daarnaast bespreken we de prijzen van de Samsung Galaxy Tab 3 tablets, hebben we het over de problemen die gebruikers hebben met de Google Nexus 7 en kijken we vooruit naar de Microsoft Build conferentie die komende woensdag van start gaat waar we mogelijk nieuwe Surface tablets gaan zien.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.