Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Toshiba Excite Write met Android 4.2 Jelly Bean

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2013, 12:18 CategorieAndroid

Begin deze maand onthulde Toshiba tijdens Computex 2013 drie nieuwe tablets die binnenkort ook in Nederland moeten verschijnen. Het high-end model van de drie is de Toshiba Excite Write, een 10.1-inch tablet met active digitizer stylus en een quadcore processor.

Toshiba zegt dit jaar voor elk budget iets interessants te bieden. Zo wordt het instapmodel, de Excite Pure met Tegra 3-processor, voor 299 euro verkocht en wordt de Excite Pro met hoge resolutie display en Tegra 4-processor voor 429 euro in de markt gezet. Wanneer je alle high-end features wilt dan is de Excite Write de beste keuze. Dit model beschikt over dezelfde specificaties als de Excite Pro maar dan met een active digitizer stylus.

De Toshiba Excite Write beschikt over een aantal interessante features waaronder een 10.1-inch display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, een quadcore Tegra 4-processor, 2GB aan werkgeheugen, Harman Kardon stereospeakers en een stylus. Deze stylus kan gebruikt worden om te tekenen en te schrijven. Daarvoor levert Toshiba ook een aantal apps en toepassingen mee. In onderstaande video, gemaakt door Liliputing, krijgen we een uitgebreide eerste indruk van de tablet.

De Excite Write moet eind deze maand of begin volgende maand nog in Nederland verschijnen voor een prijs van 599 euro. Daarnaast lanceert Toshiba een aantal accessoires waaronder een case met Bluetooth keyboard.

  • Delen:
Toshiba Excite Write
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.