Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei bereidt komst MediaPad 7 Youth voor

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2013, 20:01 CategorieAndroid

Huawei zet de laatste tijd vol in op 7-inch tablets. Eind vorig jaar lanceerde het bedrijf de tegenvallende MediaPad 7 Lite, vorige week werd de MediaPad 7 Vogue aan het assortiment toegevoegd en vandaag is de MediaPad 7 Youth bij de FCC verschenen.

De eerste informatie en afbeelding van de MediaPad 7 Youth (S7-701w) is afkomstig uit documenten van de Amerikaanse keuringsinstantie voor draadloze communicatie, de FCC. Uit de documenten kunnen we echter nog niet veel interessants halen, behalve dat het gaat om een 7-inch model dat beschikt over een Rockchip-processor, wifi, optioneel 3G en Bluetooth. Wat betreft de overige specificaties blijft het gissen maar de kans is groot dat de tablet beschikt over een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen.

MediaPad-7-Youth

Op het eerste gezicht is het verschil tussen de MediaPad 7 Vogue en de MediaPad 7 Youth het gebruik van goedkopere componenten in de Youth. Dit model zal dan ook waarschijnlijk voor een lagere prijs dan de adviesprijs van 229 euro voor de MediaPad 7 Vogue in de markt gezet worden. Hoewel de FCC niks vermeldt over de beschikbaarheid is de wifi plus 3G-versie van de tablet (S7-701u) al wel te vinden bij een aantal Nederlandse webshops. Hier wordt een voorlopige prijs van rond de 175 euro aangehouden. Wanneer de tablet ook daadwerkelijk te koop is, is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.