Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad met iOS 7 duikt op in video

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2013, 9:47 CategorieBesturingssystemen

Apple toonde tijdens de presentatie van iOS 7 alleen wat screenshots en demonstraties van de software op een iPhone. Hoe het besturingssysteem er exact uitziet op een iPad is nog onduidelijk. Vandaag is er een Russische video opgedoken die ogenschijnlijk de eerste bewegende beelden toont.

iOS 7 op de iPad

Eerder deze week doken er al een aantal screenshots op waarin iOS 7 te zien was op een iPad, maar deze screenshots werden gemaakt middels een simulatie van de iPhone software en geven dus geen perfect beeld van hoe de software op een iPad draait. In Rusland heeft men blijkbaar een alpha-versie van iOS 7 voor de iPad in handen gekregen of is men zeer creatief geweest want in onderstaande video worden een aantal features en wordt de vormgeving van iOS 7 op de iPad getoond.

De screenshots die we eerder zagen wijken op bepaalde punten af van wat in de video getoond wordt. Zo nemen het notificatiecentrum en het controlcenter niet de hele breedte van het scherm in. Ook ontbreken de knoppen voor onder meer de zaklamp en rekenmachine in het controlcenter. Wat betreft het design zijn dezelfde wijzigingen doorgevoerd. Het geheel is ook op de iPad een stuk strakker en simpeler met onder andere nieuwe icons.

Beschikbaarheid

Apple maakte tijdens de presentatie van iOS 7 bekend dat de bètaversie voor de iPad ergens in de komende weken zou verschijnen. De uiteindelijke update wordt in de herfst uitgerold.

 • Delen:

Reacties

 1. TabletMan
  19 juni, 2013 om 10:40

  Een regenmachine? Handig! :-p

  • Martijn Chel
   19 juni, 2013 om 10:42

   Haha! Ja, dat zou nou eens mooi zijn. Ieder z’n eigen iPad met regenmachine.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.