Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LeapFrog onthult LeapPad Ultra tablet voor kinderen

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2013, 11:57 CategorieHardware

LeapFrog is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op producten voor kinderen. Binnenkort brengt LeapFrog een nieuwe tablet op de markt die volgens het bedrijf de ultieme ‘leertablet’ voor kinderen is. De LeapPad Ultra beschikt over een robuust design en diverse softwareaanpassingen die gericht zijn op kindvriendelijk gebruik.

De LeapPad Ultra is een 7-inch tablet met een behuizing die tegen een stootje kan en een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Het display kan middels een stylus bediend worden, bijvoorbeeld het leren schrijven en tekenen. Verder beschikt de tablet over een camera aan de voorzijde en de achterzijde, 8GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer.

LeapFrog-LeapPad-Ultra-2

Wat betreft de software biedt de tablet toegang tot een App Center met meer dan 800 voor kinderen ontwikkelde applicaties en diverse features voor veilig gebruikt, waaronder beveiligd wifi en een geheime code voor updates. Ook is er een chat-applicatie beschikbaar maar deze kan alleen gebruikt worden om te chatten met andere LeapPad gebruikers, en kan er op het internet gesurft worden middels de LeapSearch browser.

De LeapFrog LeapPad Ultra moet vanaf 17 juli in onder meer de VS verschijnen voor een prijs van 150 dollar. Later dit jaar verschijnt de tablet ook in andere landen. Of de tablet ook naar Nederland komt is nog niet bekend. In Nederland kunnen we wel reeds naar de winkel voor een aantal andere kindvriendelijke tablets, waaronder de Yarvik TAB08-150 Junior Tablet en de Archos ChildPad.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.