Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo lanceert 10.1-inch Miix 10 Windows 8 tablet officieel

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2013, 10:11 CategorieHardware

We kwamen de Lenovo Miix 10 tijdens Computex 2013 voor het eerst tegen en niet veel later doken ook de eerste officiële persafbeeldingen op. Eerder deze week publiceerde Lenovo ook een promotievideo en vandaag is de tablet officieel in de VS gelanceerd.

Lenovo Miix 10

De Lenovo Miix 10 is een 10.1-inch tablet met Windows 8 als besturingssysteem en een Intel Atom Clover Trail Z2760-processor. Verder is de tablet voorzien een resolutie van 13.66 bij 768 pixels, 2GB aan werkgeheugen, een SSD van 64GB, wifi, Bluetooth 4.0, een microUSB-poort, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde en een microSD kaartlezer om het geheugen uit te breiden. De 6.800mAh batterij moet zorgen voor een batterijduur van 10 uur. Ten opzichte van Lenovo’s ThinkPad tablet ontbreekt ondersteuning voor NFC, 4G en een active digitizer stylus.

De tablet kan zonder of met keyboard case aangeschaft worden. Dit keyboard wordt middels een dockconnector met de tablet verbonden en dient tegelijkertijd als bescherming tijdens vervoer. De tablet zonder case krijgt in de VS een prijs van 499 dollar, met case is de prijs 549 dollar.

Prijs en beschikbaarheid

We hebben Lenovo gevraagd naar de details over de Nederlandse lancering maar daar kon met nog weinig over vertellen. De tablet wordt deze zomer nog verwacht voor een adviesprijs van 499 euro.

Via: Liliuputing

  • Delen:
Lenovo Miix 10
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.