Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG rust Optimus G2 phablet uit met 5.5-inch display’

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2013, 12:43 CategorieAndroid

LG heeft al een aantal phablets in het assortiment, waaronder de onlangs gelanceerde Optimus G Pro. Volgens nieuwe geruchten voegt de Koreaanse fabrikant binnenkort ook de 5.5-inch Optimus G2 met een ‘edge-to-edge’ display aan het assortiment toe.

LG Optimus G2

De website Techtastic heeft informatie over de specificaties en de lancering van de Optimus G2 in handen gekregen. De phablet zou beschikken over een 5.5-inch ‘edge-to-edge’ display, een display waarvan de randen aan de zijden nauwelijks zichtbaar zullen zijn. de resolutie van het display zou 1.920 bij 1.080 pixels bedragen.

Wat betreft de processor zou LG gekozen hebben voor Qualcomm’s nieuwe Snapdragon 800-processor, een quadcore variant met een maximale kloksnelheid van 2.3GHz, een Adreno 330 grafische chip en 2GB aan werkgeheugen. Verder beschikt de Optimus G2 volgens de website over een 13 megapixel camera aan de achterzijde, Android 4.2.2 Jelly Bean software en daar overheen LG’s eigen Optimus skin.

Lancering op 7 augustus?

De verwachting is dat LG het nieuwe toestel op 7 augustus tijdens een eigen persevenement officieel presenteert. Over de prijs en beschikbaarheid is op dit moment nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.