Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft komt met cadeaubonnen (gift cards) voor de Windows Store

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2013, 14:46 CategorieApplicaties

Gisteren heeft Microsoft de grote Windows 8.1-update met vele verbeteringen en vernieuwingen onthuld. Ook de Windows Store, de plek waar applicaties gedownload kunnen worden, krijgt een grote update. Naast het feit dat het design aangepast zal worden waardoor meer informatie en grotere foto’s getoond worden komt de softwaregigant met cadeaubonnen.

We kennen natuurlijk de iTunes Gift Card al en de verwachting is dat Google binnenkort ook Android gift cards naar Nederland brengt. In de Windows Store van Microsoft is het momenteel alleen mogelijk apps te kopen meet een creditcard, maar daar komt binnenkort verandering in. Met speciale gift cards kunnen Windows 8 en Windows RT gebruikers betaalde applicaties downloaden, waarvoor dus geen creditcard vereist is. Voor welke bedragen en waar de cadeaubonnen aangeschaft kunnen worden is nog niet bekend.

Door het verbeteren van de pagina’s van individuele apps, het introduceren van gift cards en het verwijderen van het limiet van maximaal 100 in-app aankopen gaan de inkomsten voor ontwikkelaars waarschijnlijk flink omhoog. Dit moet vervolgens zorgen voor meer interesse vanuit het kamp van ontwikkelaars en uiteindelijk meer applicaties in de Windows Store. Op dit moment is de applicatiewinkel van Microsoft gevuld met bijna 100.000 applicaties.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.