Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Sony Reader PRS-T3 e-reader duikt op in de VS

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2013, 11:20 CategorieHardware

In de VS is deze week een nog onaangekondigde e-reader van Sony opgedoken. Het model gaat onder de naam Reader PRS-T3 en moet de opvolger worden van de vorig jaar gelanceerde Reader PRS-T2.

Uit documenten van de Amerikaanse keuringsinstantie FCC kunnen we de eerste informatie en een aantal foto’s van de nieuwe Reader PRS-T3 e-reader van Sony halen. Zo lijkt de e-reader wederom te beschikken over een display met een diagonaal van 6-inch met de toevoeging van 5 fysieke knoppen aan de onderzijde van het apparaat. Qua uiterlijk doet de PRS-T3 veel denken aan een tablet, in tegenstelling tot zijn voorganger.

Sony-PRS-T3-e-reader-2

De belangrijke specificaties zoals het soort display, de resolutie en de processor ontbreken op dit moment nog maar we kunnen uit de documenten in ieder geval halen dat Sony met twee versies komt; de PRS-T3 en de PRS-T3S. Het verschil zit hem waarschijnlijk in het display waarbij de ‘S’ variant beschikt over een touchscreen. Verder zijn beide e-readers voorzien van wifi en in ieder geval één van de modellen beschikt over Bluetooth.

Sony heeft zelfs nog niks bekendgemaakt over de Reader PRS-T3 maar kijkend naar de voorgaande generaties zal dit model komende zomer nog op de markt verschijnen. Over de adviesprijs is ook nog niks bekend.

Via: The digital reader

  • Delen:

Reacties

  1. bandre
    04 september, 2013 om 17:41

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.