Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nokia komt in juli met Windows 8 tablet’

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2013, 14:50 CategorieHardware

Er gaan al maanden geruchten over de komst van een Nokia tablet maar het bedrijf zelf heeft tot op heden elke keer ontkend op korte termijn met een tablet te komen. Wel heeft het bedrijf aangegeven dat de tabletmarkt nauwlettend in de gaten gehouden wordt en men een tablet zal lanceren zodra de tijd rijp is. Vandaag zijn nieuwe geruchten opgedoken over een Nokia Windows 8 tablet die in juli zou moeten verschijnen.

Begin april publiceerde een app-ontwikkelaar een render (mock-up) van een Nokia tablet en gaf aan een applicatie ontwikkeld te hebben voor de tablet in opdracht van Adidas en Nokia. Vandaag weet de website NokiaPowerUser te melden dat bronnen bevestigd hebben dat Nokia inderdaad op korte termijn met een tablet komt welke uitgerust met exclusieve applicatie als de eerder opgedoken Adidas Micoach-app en draait op Windows 8 software.

Verder specificaties van de tablet worden niet besproken maar kijkend naar eerdere geruchten wordt de tablet mogelijk uitgerust met een 10.1-inch display, een cover met ingebouwd keyboard en accu, twee USB-poorten en een HDMI-poort. volgens de bronnen van NokiaPowerUser wordt Nokia’s eerste tablet in juli gepresenteerd, samen met een Lumia EOS smartphone. Waarschijnlijk worden de toestellen eerst in samenwerking met de Amerikaanse provider AT&T op de markt gebracht.

  • Delen:

Reacties

One Trackback

  1. By – ' Nokia onthult Windows 8 – tablet in juli ' – NU.nl | nieuws cookies verwijderen on 2 juni, 2013 at 18:02

    […] Tablets Magazine […]

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.