Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officiële afbeeldingen Lenovo IdeaPad Miix 10 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2013, 13:55 CategorieHardware

Tijdens Computex 2013 toonde Lenovo twee nieuwe Windows 8 tablets. De 10.1-inch IdeaPad Miix 10 was op de beursvloer te vinden en tijdens een presentie kwam ook de 8-inch IdeaPad Miix 8 kort voorbij. Gisteren heeft Lenovo een persconferentie gehouden waar de nieuwe producten voor dit jaar aangekondigd zijn, waaronder de IdeaPad Miix 10.

Lenovo IdeaPad Miix 10

Lenovo toonde tijdens de persconferentie de line-up voor dit jaar, waaronder de IdeaTab A1000 Android tablet en de IdeaPad Yoga 11S convertible. Een nieuw model in de line-up is de IdeaPad Miix 10. Deze tablet beschikt onder meer over een Intel Clover Trail-processor en een optionele keyboardcover voor diegenen die productief willen zijn.

Lenovo-IdeaPad-Miix-10-2

Wat betreft de overige specificaties is er nog niks officieel door Lenovo bevestigd maar het model dat op Computex 2013 gespot was beschikt over een 10.1-inch IPS lcd-display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan SSD opslaggeheugen, een webcam aan de voorzijde en een HDMI-poort. Wat betreft het gebruik ziet Lenovo dit apparaat met name als hybride laptop, vandaar ook dat de tablet in de IdeaPad-familie te vinden is. Opvallend genoeg werd tijdens persconferentie niet gesproken over het 8-inch model waarover nog nauwelijks iets bekend is.

Prijs en beschikbaarheid

Hoewel Lenovo nog geen officiële mededeling over de prijs en beschikbaarheid van de IdeaPad Miix 10 heeft gedaan is de verwachting dat de tablet in juli op de markt verschijnt voor zo’n 500 euro.

Bron: PC Watch, Via: Notebookitalia

  • Delen:
Lenovo Miix 10
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.