Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Galaxy Tab 3 (8.0) en Tab 3 (10.1) duiken op in ‘Golden Brown’

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2013, 9:40 CategorieHardware

Samsung heeft zelf tot op heden alleen nog de witte versies van de Galaxy Tab 3 tablets laten zien maar als we een aantal gelekte afbeeldingen mogen geloven komen er ook bruine versies. Vorige week kwam er al een foto van de Galaxy Tab 3 (7.0) met een ‘Golden Brown’ afwerking voorbij en vandaag zijn ook de 8-inch en 10.1-inch modellen in een bruine kleur te zien.

Onderstaande afbeeldingen, de wereld ingestuurd door evleaks, tonen de Galaxy Tab 3 (8.0) en de Galaxy Tab 3 (10.1). Beide tablets zijn voorzien van een bruine kleur, door Samsung ook wel ‘Golden Brown’ genoemd. Afgezien van de kleur lijken de specificaties en features overeen te komen met de witte varianten.

Galaxy-Tab-3-10-bruin

Zo beschikt de Galaxy Tab 3 (8.0) over een 8-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.5GHz dualcore processor, 1.5GB aan werkgeheugen en een microSD kaartlezer. De Galaxy Tab 3 (10.1) beschikt over dezelfde resolutie maar een groter 10.1-inch display, 1GB aan werkgeheugen, een 1.6GHz dualcore Intel-processor en ook een microSD kaartlezer. Beide tablets draaien op Android 4.2 Jelly Bean.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. Ton
    16 april, 2018 om 21:11

    Ik ben in het bezit van een Samsung T3 en door de 9 punten code kom ik niet meer in mijn tablet,
    Mijn vraag hoe krijg ik mijn tablet weer in orde.
    Bij voorbaat dank. Tn

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.