Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook prijzen Samsung Galaxy Tab 3 tablets met 3G/4G bekend

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2013, 14:37 CategorieAndroid

Vorige doken de prijzen van Samsung’s nieuwe Galaxy Tab 3 tablets op bij een grote Nederlandse retailer maar ging het alleen nog om de wifi-only modellen. Vandaag zijn ook de tablets met 3G/4G online gezet, met bijbehorende prijzen.

Specificaties

Van de tablets in de Galaxy Tab 3-serie krijgen alleen de 8-inch en de 10.1-inch variant een 4G-versie. Het 7-inch model wordt alleen in een 3G-versie gelanceerd. Wat betreft de overige specificaties zijn de modellen gelijk aan de wifi-only varianten. Zo beschikken zowel de 8-inch Galaxy Tab 3 (8.0) als de 10.1-inch  Galaxy Tab 3 (10.1) over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen, Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem, twee camera’s, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer.

Prijzen 4G-versies

Vorige week werden de prijzen van de wifi-only modellen al bekendgemaakt en vandaag zijn op de website van Tabletcenter ook de Galaxy Tab 3 (8.0) en Galaxy Tab 3 (10.1) met 4G-module te vinden. Deze tablets hebben een prijs van respectievelijk 429 euro en 509 euro gekregen. De wifi-only versies kosten respectievelijk 299 euro en 379 euro. Dat is dus een flinke meerprijs van 130 euro. De 4G-tablets zijn echter op het moment van schrijven nog niet te bestellen en ook over de leverdatum is nog niets bekend.

Vergelijk de Galaxy Tab 3 tablets

Meer informatie over de tablets in de nieuwe Galaxy Tab 3 serie vind je in onze uitgebreide vergelijking waarin we de drie modellen naast elkaar zetten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.