Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prijs ASUS MeMO Pad HD 7 en MeMO Pad FHD 10 duikt op

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2013, 14:47 CategorieAndroid

ASUS heeft gisteren maar liefst vijf nieuwe tablets geïntroduceerd, waaronder twee nieuwe modellen in de MeMO Pad serie. Deze tablets volgen de eerder dit jaar gelanceerde modellen op en liggen ongeveer op hetzelfde prijsniveau.

MeMO Pad HD 7

De ASUS MeMO Pad HD 7 is de opvolger van de begin dit jaar gelanceerde MeMO Pad 7 en beschikt ten opzichte van zijn voorganger over een hoger resolutie display van 1.280 bij 800 pixels en een krachtigere 1.2GHz MediaTek MT8125 quadcore processor. Verder is de tablet onder meer voorzien van een 7-inch IPS LCD display, twee camera’s, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen, een microSD kaartlezer en Android 4.2 Jelly Bean. In onderstaande video, gemaakt door de collega’s van Notebookitalia, krijg je een eerste indruk van het toestel.

MeMO Pad FHD 10

Het nieuwe 10.1-inch model in de serie is de MeMO Pad FHD 10. Ten opzichte van zijn voorganger, de MeMO Pad Smart 10, is de tablet uitgerust met een hoger resolutie display van 1.920 bij 1.200 pixels, een 1.6Ghz Intel Atom Z2560 dualcore processor in plaats van een ARM processor, en 2GB aan werkgeheugen in plaats van 1GB. Verder is de tablet voorzien van onder meer Bluetooth 4.0, een USB- en HDMI-poort, twee camera’s en Android 4.2 Jelly Bean. In onderstaande video wordt de nieuwe tablet getoond.

Prijzen

ASUS Benelux wilde vandaag nog niet bekendmaken wanneer beide tablets exact in Nederland verschijnen en voor welke prijs, maar in Italië heeft ASUS dat al wel gedaan. Daar wordt de MeMO Pad HD 7 met 16GB aan opslaggeheugen verkocht voor een prijs van 149 euro en krijgt de MeMO Pad FHD 10 met 16GB opslaggeheugen een prijs van 329 euro. Beide tablets worden geleverd met een TransCover voor bescherming en het in een hoek plaatsen van het apparaat.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad FHD 10 (ME302C)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. era
    04 juni, 2013 om 21:33

    hoe ziet de transcover eruit ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.