Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Reclamefolder app voor Android compleet vernieuwd

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2013, 10:08 CategorieApplicaties

De Reclamefolder app voor Android, van Reclamefolder.nl, heeft deze week een grote update gekregen. Met de update wordt een nieuw design geïntroduceerd en kun je favoriete aanbiedingen bewaren op een prikbord.

De applicaties bestaat al geruime tijd en biedt gebruikers reclamefolders en andere promotiemateriaal in digitale vorm zodat je de ‘Nee Nee’ sticker op de fysieke brievenbus kunt plakken. Sinds deze week is er een update beschikbaar die een compleet nieuw uiterlijk brengt dat voor meer overzicht en gebruiksgemak moet zorgen. Daarnaast is het middels het nieuwe Prikbord mogelijk om favoriete aanbiedingen als boodschappenlijst te bewaren.

Ook is aan lokale aanbiedingen gedacht want na de update is het mogelijk om winkels bij jou in de buurt op een kaart te bekijken. Een laatste toevoeging is de mogelijkheid om een selecte te maken van je favoriete reclamefolders. Hierdoor krijg je snel toegang tot voor jou interessante aanbiedingen.

De Reclamefolder app voor Android is gratis te downloaden in de Google Play Store.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.