Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung bevestigt komst bruine versies Galaxy Tab 3 tablets

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2013, 15:24 CategorieAndroid

Langzaam maar zeker kunnen we het complete plaatje van Samsung’s nieuwe Galaxy Tab 3-serie schetsen. Vorige maand maakte de Koreaanse fabrikant alle specificaties bekend, vorige week doken de prijzen al op en vandaag zijn ook de kleurenversies door Samsung bevestigd.

Prijzen Galaxy Tab 3-serie

In de VS heeft Samsung vandaag officieel de prijzen en beschikbaarheid van de Galaxy Tab 3-serie bekendgemaakt. Uit de prijzen die in de VS gecommuniceerd zijn kunnen we halen dat de reeds opgedoken Nederlandse prijzen waarschijnlijk kloppen. Zo kost de 7-inch wifi-only Galaxy Tab 3 (7.0) 199 euro, gaat de 8-inch wifi-only Galaxy Tab 3 (8.0) 299 euro kosten en krijgt het 10.1-inch model een prijs van 379 euro voor de wifi-only variant.

Samsung-Galaxy-Tab-3-8-bruin

Golden Brown en witte versies

Samsung heeft vandaag ook bekendgemaakt dat de tablets in twee kleurenversies gelanceerd worden. De witte versie hebben we al in meerdere persafbeeldingen voorbij zien komen, maar ook de ‘Golden Brown’ versie is nu bevestigd. Of deze bruine versies hun weg ook naar Nederland vinden is nog niet bekend.

Vergelijken

De drie nieuwe tablets in de Galaxy Tab 3-serie zijn reeds te vinden in onze tablet database. Hier kun je de tablets met elkaar en met andere modellen vergelijken.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. feline
    10 maart, 2014 om 10:35

    Hallo,
    ik heb een vraag.
    komen er nog samsung tablets op de markt in de kleur bruin?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.