Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 3 (7.0) reeds op voorraad in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2013, 10:21 CategorieAndroid

De tablets uit de Galaxy Tab 3-serie van Samsung moeten officieel pas ergens volgende maand in Nederland verschijnen maar het 7-inch model is al bij een Nederlandse winkel op voorraad. Mocht je deze tablet nu al willen hebben moet je echter wel een premium prijs betalen.

Galaxy Tab 3 (7.0) op voorraad

De webwinkel Redcoon biedt de 7-inch Galaxy Tab 3 (7.0) wifi-only aan voor een prijs van 233 euro en zegt de tablet reeds op voorraad te hebben. Andere winkels geven een leverdatum van half juli aan en hanteren een adviesprijs van 199 euro voor het 7-inch model.

Specificaties

De Galaxy Tab 3 (7.0) beschikt onder meer over een 7-inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1.2GHz dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD kaartlezer en Android 4.1 Jelly Bean software.

Alle Galaxy Tab 3 tablets

Verder bestaat de Samsung Galaxy Tab 3-serie uit een 8-inch model met een adviesprijs van 299 euro en een 10.1-inch model met een adviesprijs van 379 euro. Ook doken eerder deze week de prijzen van de 4G-tablets op. De verwachting is dat alle modellen half juli in Nederland te koop zijn.

Meer informatie over de nieuwe Galaxy-tablets vind je in onze uitgebreide vergelijking waarin we de drie modellen naast elkaar zetten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (7.0)
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.