Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speciale ‘Red Edition’ Sony VAIO Duo 13 in beperkte oplage naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2013, 13:24 CategorieHardware

Een week geleden introduceerde Sony haar nieuwste slidertablet in de vorm van de 13.3-inch VAIO Duo 13. Dit model komt in een witte en een zwarte variant, maar Sony brengt ook een gelimiteerde ‘Red Edition’ op de markt.

Sony heeft vandaag bekendgemaakt dat er een speciale editie van de Vaio Duo 13, Vaio Pro 11 en 13, en Vaio Fit 14 en 15 gelanceerd wordt. Deze varianten worden in een zeer beperkte oplage gelanceerd in Europa en Japan, en zijn alleen via Sony’s eigen online winkel te koop. Of de prijs hoger ligt dan de standaard modellen wordt niet duidelijkheid uit het persbericht.

Volgens de Japanse fabrikant moet de rode kleur staan voor zowel ‘power’ als ‘purity’ en hebben de ingenieurs diverse pigmentcombinaties en verftechnieken geprobeerd om tot de juiste afwerking voor zowel de koolstofvezel als aluminium modellen te komen. Er zijn volgens Sony diverse lagen verf gebruikt waarvan sommigen met de hand gepolijst. Elk product heeft vervolgens een beschermende UV-coating gekregen.

Qua specificaties blijven de modellen onveranderd. Zo beschikt de VAIO Duo 13 onder meer over een 13.3-inch IPS lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een vierde generatie Intel Core i5 of een Core i7 processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen, een meegeleverde stylus, diverse aansluitingsmogelijkheden en natuurlijk Windows 8 software. De De VAIO Duo 13 wordt eind deze maand in Nederland verwacht voor een prijs vanaf 1.599 euro.

  • Delen:
Sony VAIO Duo 13
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.