Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia Tablet Z nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2013, 11:58 CategorieAndroid

Vorige week hadden we de primeur van de eerste review van de Sony Xperia Tablet Z en inmiddels is de tablet in Nederland te koop. Voor een adviesprijs vanaf 499 euro krijg je de, volgens ons, beste 10-inch Android tablet van dit moment.

Sony Xperia Tablet Z

De Sony Xperia Tablet Z beschikt over veel interessante en unieke features, waaronder een waterdichte en stofvaste behuizing, een zeer slank en licht design, een Full HD IPS LCD display, een krachtige quadcore processor met 2GB aan werkgeheugen, NFC-technologie, en een recente Android versie met diverse softwaretoepassingen die door Sony zelf toegevoegd zijn.

Review

Naast dat dit er op papier allemaal aantrekkelijk uitziet biedt de Xperia Tablet Z in de praktijk een indrukwekkende tabletervaring. De tablet beschikt over een indrukwekkend display met een scherpe en natuurlijke weergave, krachtige en snelle prestaties, een fraai en vooral comfortabel in de hand liggend design, en enkele handige extra features. Voor alle ervaringen, met zowel pluspunten als minpunten, kun je terecht in de onlangs gepubliceerde Xperia Tablet Z review.

Kopen

De Xperia Tablet Z is beschikbaar in een 16GB wifi-only variant, een 32GB wifi-only variant en een 16GB wifi + 4G variant. De adviesprijs ligt op respectievelijk 499 euro, 549 euro en 629 euro. Op het moment van schrijven is alleen de 16GB wifi-only variant volop op voorraad bij onderstaande winkels. De prijzen van de overige modellen vind je op de productpagina.

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.