Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sport1 Go nu ook beschikbaar voor Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2013, 10:12 CategorieApplicaties

Met een Android tablet heb je nu de beschikking over het gehele aanbod van Sport1. Met de gratis Android app Sport1 GO kun je de komende zomer de vele sportevenementen live volgen.

Mobiel abonnement Sport1 GO

De app is gratis, maar om gebruik te kunnen maken van de dienst heb je een mobiel abonnement nodig van de betaalzender. Of je moet het Sport1-abonnement afnemen van CanaalDigitaal. Daar zit het Sport1 GO abonnement namelijk al in. 

Sport1 is op het moment met UPC en Ziggo in gesprek om te kijken of ze een soortgelijk aanbod kunnen doen naar hun klanten. Het zou zonde zijn om dubbel te moeten betalen. 

Geen last van komkommertijd

De komende zomer staan er veel sportevenementen op de agenda. Velen hiervan zijn live te volgen op Sport1. Zo kun je bijvoorbeeld Wimbledon volgen als je van tennis houdt. Of Formule 1 en MotoGP als je meer van de auto- en motorsport bent. En natuurlijk is er voor de voetballiefhebbers ook genoeg te zien deze zomer.

Tijdens de live voetbalwedstrijden kan de zogenaamde rijke tijdslijn geopend worden. In deze tijdslijn krijg je aanvullende informatie op de wedstrijd. Zo krijg je bijvoorbeeld direct inzicht in de doelpunten, kaarten en opstellingen van beide ploegen.

De Sport1 GO app was al eerder beschikbaar voor iOS, maar is nu ook gratis te downloaden in Google Play. De Android app is alleen geschikt voor tablets met Android 4.0 of hoger.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.