Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Swype voor Android kan na update beter woorden voorspellen

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2013, 16:09 CategorieApplicaties

Met intelligente virtuele toetsenborden zoals Swype kun je als gebruiker veel sneller typen dan met het standaard onscreen toetsenbord. Je hoeft namelijk niet elke letter apart in te typen, wat tijd kost. Met de nieuwe update kan Swype nog beter voorspellen welk woord jij bedoelt.

Letters vegen met Swype

Met de Android app Swype hoef je niet meer te typen. Door met je vinger over alle letters op het toetsenbord te vegen kun je woorden maken. Swype schotelt je vervolgens een lijstje met woorden voor die je bedoelt zou kunnen hebben. Hier kun je het juiste woord uit kiezen. In het begin is het even wennen, maar na een tijdje kun je op deze manier veel sneller een Whatsappje of een mailtje opstellen.

Swype 1.5.6 voorspelt beter

De laatste update brengt Swype op versie 1.5.6. De belangrijkste verbetering is dat de app nu beter woorden kan voorspellen. De app leert constant van de gebruiker, dus de woorden die de gebruiker voorgeschoteld krijg zijn steeds accurater.

Wat verder verandert is in deze update:

  • Ondersteuning voor 8 nieuwe talen, waaronder Afrikaans, Javaans en Iers;
  • Aanpassingen aan Dragon Dictation UI voor meer gebruiksgemak;
  • Bug fix voor mail app van HTC One gebruikers;
  • Databases voor Frans, Duits, Russisch, Italiaans en Spaans zijn verbetert.

Swype is zeker een aanrader als je veel typt op jouw Android telefoon of tablet. De app ondersteunt de Nederlandse taal en is verkrijgbaar voor €0,76 in Google Play, maar je kunt ook eerst de app een maand gratis proberen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.