Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Unboxing en eerste indruk ASUS MeMO Pad HD 7

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2013, 13:07 CategorieAndroid

ASUS heeft begin deze maand een aantal nieuwe tablets gepresenteerd, waaronder een 7-inch model dat gaat onder de naam MeMO Pad HD 7. Deze tablet moet volgende maand in Nederland verschijnen voor een prijs van waarschijnlijk 175 euro. In Duitsland kan de tablet reeds gekocht worden en is ook de eerste unboxing video verschenen.

De MeMO Pad HD 7 is de opvolger van de begin dit jaar gelanceerde MeMO Pad. ASUS heeft diverse verbeteringen doorgevoerd, waaronder een hogere resolutie en een krachtigere processor. De tablet beschikt over een 7-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een MediaTek MT8125 quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. Dit opslaggeheugen kan uitgebreid worden middels een microSD kaart.

De collega’s van het Duitse Tabletblog hebben de MeMO Pad HD 7 al in handen gekregen en onderstaande gemaakt waarin we een eerste indruk van de tablet krijgen. Over het algemeen is de ervaring vrij positief, met name door de recente versie van Android (Android 4.2.1 Jelly Bean), de mogelijkheid voor het draaien van twee apps tegelijkertijd met de Mini-apps, de standaard GPS-functie, het feit dat de tablet goed in de hand ligt en het redelijk goede display.

Eerder publiceerde ASUS al een promotievideo waarin de belangrijkste features en functies van de MeMO Pad HD 7 uitgelicht worden.

De ASUS MeMO Pad HD 7 moet volgende maand ook in Nederland verschijnen en komt waarschijnlijk alleen in een 16GB-versie die een prijs van 175 euro krijgt.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. NurEinTier
    24 juni, 2013 om 7:38

    Opvallend verschil in adviesprijs>
    nederland 175,-
    duitsland 149,-

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.