Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘5.7-inch Samsung Galaxy Note III op 4 september gepresenteerd’

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2013, 10:30 CategorieAndroid

Er gaan al sinds de lancering van de Samsung Galaxy Note II geruchten over de volgende generatie. Onlangs zou JK Shin, het hoofd van Samsung Mobile, bevestigd hebben dat de derde generatie een 5.9-inch display krijgt maar volgens nieuwe berichten kiest Samsung toch voor een kleiner display.

Tegenover de Korea Times zou Shin in mei bevestigd hebben dat de Koreaanse fabrikant tijdens IFA 2013, een beurs die begin september van start gaat, de derde generatie Galaxy Note III presenteert. Dit model zou beschikken over een 5.9-inch display. Nieuwe berichten uit Korea spreken dit echter gedeeltelijk tegen. Zo zou de phablet uitgerust worden met een iets kleiner 5.7-inch display dat gebruikmaakt van de AMOLED-techniek. De huidige Galaxy Note II beschikt over een 5.5-inch display.

Verder komen we de geruchten wel aardig overeen. Zo zou Samsung gekozen hebben voor een Full HD 1080p resolutie en de phablet op 4 september, twee dagen voordat IFA 2013 van start gaat, officieel presenteren. Als we de bronnen van dit verhaal mogen geloven is de Galaxy Note III verder uitgerust met 3GB aan werkgeheugen, een 13 megapixel camera en een Qualcomm Snapdragon 800-processor of een Samsung Exynos 5 Octa-processor. Wat betreft het design zou Samsung wederom gekozen hebben voor een plastic behuizing met een dunne bezel en een lichter gewicht dan de huidige generatie.

Samsung zelf heeft tot op heden nog niks officieel bekendgemaakt dus zoals altijd blijft het gissen tot de officiële lancering.

Bron: KoreaHerald

  • Delen:
Samsung Galaxy Note II
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.