Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Abonneer je op de nieuwe Tablets Magazine nieuwsbrief

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2013, 12:54 CategorieTablets Magazine

Tablets Magazine is natuurlijk al te volgen via de bekende kanalen als Facebook en Twitter, maar vanaf vandaag is het ook mogelijk je te abonneren op onze nieuwsbrief. Na diverse mailtjes van vaste bezoekers hebben we besloten een eigen nieuwsbrief te ontwikkelen waarmee je elke dag of elke week het laatste nieuws, de nieuwste tips en de beste reviews in je mailbox ontvangt.

Tablet nieuws, tips en reviews

We hebben onze nieuwsbrief opgedeeld in een aantal segmenten waarbij je zelf kunt kiezen wanneer je een e-mail krijgt en over welke onderwerpen je een e-mail wilt ontvangen. Zo kun je kiezen uit een een dagelijkse nieuwsbrief met al het nieuws van de afgelopen dag, maar je kunt ook dagelijks het nieuws over alleen Android, iOS of Windows 8 ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om je te abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief die we zelf samenstellen met interessante nieuwtjes, leuke acties, exclusieve content en natuurlijk onze eigen ervaringen met tablets.

De dagelijkse nieuwsbrieven met al het nieuws over tablets en apps, alleen het Windows 8-nieuws, alleen het Android-nieuws en alleen het iOS-nieuws kun je elke ochtend om 8 uur in je mailbox verwachten. De speciale wekelijkse nieuwsbrief versturen we elke zaterdag.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Neem nu direct via deze link een abonnement op één of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang al het tabletnieuws, alle tips en adviezen, en de beste reviews van de nieuwste tablets in de vorm van een e-mail. Vanzelfsprekend is deze dienst helemaal gratis, worden je gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt en kun je jezelf op elk gewenst moment uitschrijven.

Mocht je overigens al een keer aangegeven hebben je willen in te schrijven voor onze nieuwsbrief, bijvoorbeeld bij een actie, dan sta je automatisch in onze lijst voor de wekelijkse nieuwsbrief. Je kunt je dan alsnog aanmelden voor de overige nieuwsbrieven of je inschrijving voor de wekelijkse nieuwsbrief annuleren.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.