Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ainol Novo 10 Eternal gaat 15 uur mee op volle batterij

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2013, 11:06 CategorieAndroid

De batterijduur van een tablet is één van de aspecten waar nog een hoop aan te verbeteren valt. Er zijn genoeg tablets die het nog geen dag uithouden bij intensief gebruik. Het Chinese Ainol speelt hier op in met de Ainol Novo 10 Eternal.

We hebben het al meerdere malen over de Chinese fabrikant Ainol gehad, met name om het feit dat het bedrijf tablets met interessante specs en features in de markt zet voor aantrekkelijke prijzen. De Ainol Novo 10 Eternal is de nieuwste tablet van het bedrijf met als unieke feature een dubbel zo lange batterijduur dan de gemiddelde 10-inch Android tablet. De tablet zou met een volle batterij zo’n 15 uur mee moeten gaan.

Dat is echter niet het enige interessante want de Ainol Novo 10 Eternal beschikt over een 10.1-inch IPS lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een ATM 7029 quadcore-processor me teen kloksnelheid van 1GHz, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, wifi, Bluetooth en twee camera’s. De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean. Dit alles wordt via diverse internationale importeurs aangeboden voor een prijs van ronde de 200 dollar. Kijkend naar de concurrentie met vergelijkbare specificaties is dat natuurlijk zeer aantrekkelijk.

Wel moet daarbij gezegd worden dat je een tablet uit China moet laten overvliegen wat enkele nadelen met zich meebrengt.

  • Delen:

Reacties

  1. Mr_MdR
    02 juli, 2013 om 20:23

    Eerst zien, dan geloven! ;) Die Chinezen roepen wel meer

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.