‘Android 4.3 Jelly Bean maakt uitzetten skin fabrikant mogelijk’

23 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
Android-4-3-Jelly-Bean

Er gingen al eens geruchten over maar volgens nieuwe berichten komt er binnen Android 4.3 Jelly Bean de mogelijkheid om de skin van de fabrikant, welke over Android ligt, uit te zetten. Hierdoor krijg je toegang tot de 'vanilla' versie van Android.

Hoewel steeds meer fabrikanten lijken te kiezen voor de stock-versie van Android, de kale versie zoals deze door Google ontwikkeld is, zijn er nog steeds een aantal fabrikanten die hun eigen interface of skin over het besturingssysteem leggen. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk de TouchWiz interface van Samsung. Deze interface voert vele aanpassingen binnen Android door voegt een aantal door Samsung ontwikkelde functies toe.

Hoewel niet iedereen de interface van de fabrikant een minpunt vind is zou het mooi zijn wanneer de gebruiker in ieder geval de keuze krijgt; wil je de stock-versie van Android of de skin van de fabrikant? Als we de website Geekspot mogen geloven dan wordt deze mogelijkheid binnen de nieuwste versie van het OS geïntroduceerd. De website zegt een screenshot van de Android 4.3 productpagina in handen te hebben gekregen waarin de functie vermeld staat.

Reacties (0)