Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Angry Birds Star Wars 2 met interactieve Telepods aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2013, 17:39 CategorieApplicaties

Rovio, ontwikkelaar van de populaire Angry Birds games, heeft vandaag een nieuwe game aangekondigd. Angry Birds Star Wars 2 is de opvolger van de eerste Star Wars-gerelateerde Angry Birds game die vorig jaar gelanceerd werd en is vanaf 19 september te downloaden.

Angry Birds Star Wars 2 is volgens de ontwikkelaar voorzien van 30 nieuwe karakters waarmee gespeeld kan worden, verbeterde grafische elementen, meer wapens en nieuwe levels. Daarbij is het nu mogelijk om je eigen kant te kiezen, de ‘Pork Side’ of de kant van de Emperor. De game draait om de bekende en populaire Star Wars-trilogie en met de tweede game van Rovio zijn we ook bij de tweede film uit de reeks aanbeland.

Naast de vele verbeteringen en toevoegingen brengt Rovio ook de Telepods met de game op de markt. Dit zijn fysieke figuurtjes die door de gebruiker virtueel in het spel geplaatst kunnen worden door ze op een smartphone of tablet te plaatsen. In onderstaande video worden de belangrijkste nieuwe features en de Telepods getoond.

Angry Birds Star Wars 2 moet vanaf 19 september te downloaden zijn voor onder meer smartphone en tablets met Android of iOS als besturingssysteem.

 • Delen:

Reacties

 1. Ron
  08 december, 2013 om 16:06

  Werkt niet op de ipad 1 helaas!!!!!!!

 2. Krista
  15 december, 2014 om 14:33

  Werkt ook niet op een “goedkope” tablet!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.