Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS geeft €50 retour bij aanschaf 10.1-inch MeMO Pad Smart

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2013, 11:47 CategorieAndroid

Diverse fabrikanten houden regelmatig cashback-acties om te verkopen van een bepaald product te stimuleren. Deze keer is het de beurt aan ASUS. De Taiwanese fabrikant geeft 50 euro retour bij de aanschaf van de 10.1-inch MeMO Pad Smart.

ASUS heeft momenteel twee modellen in de MeMO Pad-serie; de MeMO Pad 7 en de MeMO Pad 10 Smart. Voor beide modellen geldt momenteel een cashback-actie waarbij je 50 euro retour krijgt bij aankoop van het 10.1-inch model en 30 euro retour krijgt bij aankoop van het 7-inch model. De actie voor de MeMO Pad 7 loopt eind deze maand af, terwijl de actie voor de MeMO Pad Smart tot eind september loopt. Meer informatie over de acties vind je op de website van ASUS.

De ASUS MeMO Pad 10 Smart is een tablet met een 10.1-inch display dat beschikt over een IPS-paneel en een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Verder is de tablet voorzien van een quadcore Tegra 3-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, een HDMI- en USB-poort, en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. De tablet heeft een adviesprijs van 299 euro maar is inmiddels al voor iets minder dan 275 euro te koop. Na aftrek van de cashback betaal je voor dit model 225 euro.

Overigens heeft ASUS afgelopen maand al nieuwe modellen in deze serie aangekondigd. Zo wordt eind deze maand de 7-inch MeMO Pad HD 7 in Nederland verwacht en moet volgende maand de hoge resolutie MeMO Pad FHD 10 in Nederland verschijnen.

 • Delen:
ASUS MeMO Pad Smart (ME301T)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. pascal slender
  16 juli, 2013 om 12:59

  ik kan het niet vinden op de site van asus. hoe werkt het?

  • Martijn Chel
   16 juli, 2013 om 13:04

   Volg de stappen (registratie) en gebruik hiervoor het bonnetje. Vervolgens kun je je gegevens invullen en volgens mij moet je daarna je bon opsturen.

   • Kaltrina27
    14 april, 2014 om 14:36

    Ik snap nog steeds niet wat de bedoeling is. Ik heb mij geregistreerd en nu?

   • Martijn Chel
    14 april, 2014 om 15:16

    Na registratie stuur je een kopie van de bon met een ingevulde aanmelding (zie link) naar Asus.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.