Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad HD 7 nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2013, 10:05 CategorieAndroid

Tablets worden steeds goedkoper, vooral wanneer we kijken naar het 7-inch segment. Vaak betekent dit dat je ook flink op kwaliteit en prestaties in moet leveren maar er zijn uitzonderingen. Neem bijvoorbeeld de ASUS MeMO Pad HD 7, een aantrekkelijke geprijsde 7-inch tablet met goede prestaties en een aantal leuke features. Dit model is vanaf vandaag te koop in Nederland.

Specificaties

De ASUS MeMO Pad HD 7 werd begin juni aangekondigd en is vanaf vandaag te koop in Nederland voor een prijs van 169 euro. Voor dit bedrag krijg je een aantal aantrekkelijke specificaties, waaronder een 7-inch IPS lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.2GHz quadcore MT8125-processor van MediaTek, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, een microUSB-poort, Bluetooth 4.0, twee camera’s en zelfs GPS. De tablet draait op het recente Android 4.2 Jelly Bean.

Review

Vorige week hebben wij de MeMO Pad HD 7 al aan een uitgebreide review onderworpen en waren met name enthousiast over het zeer goede display, de prima prijs/kwaliteit verhouding en de bruikbare camera aan de achterzijde. Wanneer je dus geen groot budget hebt maar op zoek bent naar een leuke 7-inch tablet waarmee je je geld niet weggooit dan is dit model van ASUS een absolute aanrader.

ASUS MeMO Pad HD 7 kopen

Momenteel is de MeMO Pad HD 7 uit voorraad te koop bij onder meer MediaMarkt en Saturn. Andere winkels (zie onderstaande prijsvergelijking) verwachten deze of volgende week de eerste voorraad. De tablet wordt in verschillende kleuren verkocht.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.