Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘ASUS werkt aan Padfone Infinity met Snapdragon 800-processor’

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2013, 19:19 CategorieAndroid

Eind februari presenteerde ASUS tijdens MWC 2013 haar nieuwste Padfone-device in de vorm van de Padfone Intinity. Het lijkt er echter op dat de Taiwanese fabrikant een nieuw model met krachtigere processor in ontwikkeling heeft.

De Padfone Infinity die ASUS in februari aankondigde, en overigens nog steeds niet te koop is in Nederland, is qua concept hetzelfde als de eerste generatie. Zo kan de smartphone in de tablet geschoven worden om op groot scherm te werken. ASUS heeft beide apparaten echter van een flinke upgrade voorzien, waar de Qualcomm Snapdragon 600-processor een belangrijk onderdeel van is.

Vandaag is er in benchmarkresultaten informatie opgedoken over een Padfone Infinity A86. Dit model zou, als de benchmarkinformatie klopt, draaien op een krachtigere Qualcomm Snapdragon 800-processor met een kloksnelheid van 2,15GHz. Dit zou kunnen betekenen dat ASUS tijdens IFA 2013 een vernieuwde versie van het apparaat, met dus krachtigere processor, voor de Europese markt lanceert.

Of de Padfone Infinity ook qua overige specificaties veranderd is kunnen we uit de benchmarks niet opmaken. Het smartphone-gedeelte van het huidige model beschikt onder meer over een 5 inch display met een Full HD resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, Android 4.2 Jelly Bean en een 13 megapixel camera. Het tablet-gedeelte is uitgerust met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een 1.0 megapixel camera en een microUSB-poort. Het geheel zou in Nederland een adviesprijs krijgen van 999 euro maar momenteel is nog niet bekend wanneer de verkoop van start gaat.

Bron: Blogofmobile

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.