Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrome voor iPhone en iPad brengt betere integratie met Google-apps

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2013, 10:10 CategorieApplicaties

Vorige week bracht Google een grote update uit voor de Chrome browser voor Android en vandaag is het de beurt aan de iOS-variant. De nieuwe versie van Chrome voor de iPad en iPhone brengt onder meer betere integratie met andere Google-apps en volledige schermweergave voor de iPad.

Sinds afgelopen nacht is versie 28.0.1500.12 van de Chrome browser voor iOS beschikbaar. De belangrijkste wijziging is de betere integratie met andere apps van de internetgigant waardoor links direct in deze apps geopend kunnen worden. Zo kun je wanneer je bepaalde links direct openen in Maps, YouTube, Google+ en Google Drive in plaats van deze in de browser weer te geven. Daarnaast kun je wanneer je aangemeld bent op je Google-account via Chrome met één klik aanmelden in andere apps.

Ook de weergave heeft een update gekregen want vanaf nu is het mogelijk om website in volledig scherm weer te geven op de iPad. Wanneer je naar beneden scrollt verdwijnt de navigatiebalk waardoor er meer ruimte voor de website gecreëerd wordt. Ook is het nu mogelijk de volledige geschiedenis van de browser terug te kijken. Voorheen kon je alleen via de ‘terug-knop’ van de browser de laatst geopende links bekijken. Een laatste verbetering is een verbeterde datacompressie. Hierdoor moeten websites en afbeeldingen sneller geladen worden, en wordt minder data verbruikt.

Google Chrome voor iOs kan gratis gedownload worden in de App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.