Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cloudopslag Mega lanceert app voor Android

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2013, 18:32 CategorieAndroid

Omstreden internet-ondernemer Kim Dotcom, oprichter van Megaupload, heeft de app Mega overgenomen en in de Google Play Store gezet als officiële Android applicatie voor de cloudopslagdienst. De app kan gratis gedownload worden.

Mega een cloudopslagdienst die begin dit jaar gelanceerd werd. Met de dienst kunnen gebruikers hun bestanden online kwijt en krijgen overal te wereld toegang tot deze bestanden. Er was al een web-applicatie van de dienst beschikbaar maar met de overname van de Mega-app voor Android krijgen gebruikers van Android tablets en smartphones een officiële native app tot hun beschikking.

De applicatie is qua design flink aangepast zodat de stijl overeenkomt met de web-applicatie. Met de app is het mogelijk om bestanden te uploaden en te downloaden, kun je content in de cloud bekijken en kun e foto’s die op je Android apparaat staan automatisch laten uploaden naar de dienst. Mega biedt gebruikers gratis 50GB aan opslagruimte. Meer ruimte is aan te schaffen tegen een maandelijkse betaling. Zo kost 4TB aan opslagruimte 29,99 euro per maand.

De Mega-app voor Android kan gratis gedownload worden in de Google Play Store. Een officiële Windows- en iOS-versie is in ontwikkeling wordt later dit jaar verwacht.

 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. Jan Bos
  08 juli, 2013 om 10:50

  Geprobeerd te registreren via de telefoon, maar dat lukte al niet.
  Laat voorlopig maar even.

 2. Kris
  16 september, 2013 om 21:15

  Ik heb mega geprobeerd maar ik ben meer tevreden van de dropbox clone copy.com omdat deze helemaal als dropbox werkt. Er is maar 1 verschil met dropbox. Je krijgt 15GB gratis in plaats van 2GB. Ik gebruik het zelf op linux, maar het werkt ook op windows, ios, android, mac osX. Probeer het eens. Als je via deze linkt subscribed krijgen we beiden 5 GB extra, dus krijgen we beiden 20 GB. https://copy.com?r=i4GWNh

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.