Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #7

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2013, 15:05 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet.

HD Widgets

Met deze betaalde app kun je jouw tablet helemaal personaliseren. HD widgets bevat tientallen widgets die speciaal gemaakt zijn voor de hoge resolutie, multi-touch schermen van tegenwoordig. Er zijn onder andere widgets voor het weer en voor de tijd. Elke widget kun je vervolgens op talloze manieren aanpassen, zodat het echt jouw unieke dashboard wordt.

HD Widgets voor Android tablets is te downloaden in de Play Store en kost €1,99.

Pinterest

Zelf ben ik erg visueel ingesteld en denk al gauw in plaatjes. Daarom vind ik Pinterest erg fijn. Op Homecinema Magazine plaats ik bijvoorbeeld wekelijks een item over gave home cinema systemen. Mijn eerste inspiratiebron is dan vaak Pinterest.

pinterest-ipad-android

Pinterest werkt heel simpel. Zoals de naam al enigszins weggeeft is het een prikbord waar je visuals op kunt hangen die je online tegen bent gekomen. Ook kun je Pinterest gebruiken om te zoeken naar visuals. De Android app van Pinterest is gratis te downloaden in de Play Store.

StumbleUpon

StumbleUpon is een leuke manier om het internet te verkennen. Op basis van jouw interesses gaat de applicatie op zoek naar de leukste websites, foto’s en filmpjes voor jou. Hoe vaker je de app gebruikt en hoe meer je deelt, des te persoonlijker het aanbod wordt. 

Stumbleupon_android

Ik gebruik StumbleUpon als ik even niets te doen heb en inspiratie nodig heb. Het is niet aan te raden om de app erbij te pakken als je even 5 minuten hebt, want voor je het weet ben je een uur verder. StumbleUpon is gratis en te downloaden in de Play Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.