Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #8

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2013, 13:14 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet.

Duolingo

Altijd al de ambitie gehad om vreemde talen te leren? Dat kan met Duolingo! Duolingo was voorheen al te gebruiken op je desktop, maar sinds kort is er ook een app voor Android.

Een vreemde taal leren was nog nooit zo leuk. Duolingo maakt er namelijk een spel van. Door opdrachten te voltooien stroom je door naar een volgend level en kun je punten verdienen. Hiermee kun je vervolgens mee gaan pronken bij je vrienden op verschillende sociale netwerken.

Duolingo

De talen die je kunt leren met de app zijn Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans en Engels. Het enige nadeel van Duolingo vind ik dat Nederlands (nog) niet beschikbaar is. Als je Spaans wilt leren bijvoorbeeld moet je dat vanuit het Engels doen.

Duolingo is een gratis app die je kunt downloaden in de Play Store.

TeamViewer

Met TeamViewer heb je van afstand toegang tot computers met jouw Android tablet. Er zijn verschillende toepassingen te bedenken waarbij dit handig kan zijn. Zo kun je op afstand jouw vrienden helpen met computerproblemen of je kunt beneden op de bank de computer boven aanslingeren om een film te downloaden.

Voor privégebruik is de app gratis te gebruiken.

Flayvr

Deze app is een alternatief voor de standaard fotogalerij die Android biedt. De standaard galerij is eigenlijk helemaal niet handig. Ik moet altijd onhandig zoeken naar foto’s. Dat dachten de makers van Flayvr ook waarschijnlijk. 

Wat Flayvr doet met je foto’s:

  • De app herkent foto’s en video’s die op dezelfde plek en tijd zijn gemaakt en maakt er een mooie collage van;
  • De Flayvr timeline toont automatisch al jouw albums gesorteerd op tijd en locatie;
  • Vanuit de app kun je eenvoudig jouw momenten delen via Email, Google+, Twitter, Facebook en SMS.

Flayvr is gratis te downloaden in de Play Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Reacties

  1. cb
    09 november, 2013 om 11:54

    ik heb duolingo op mijn asus memo pad gedownload en had in 2 dagen 2 crashes, dus ik heb het er weer afgegooid. wel jammer, vond het goede app. ga nu maar desktop versie proberen. of heeft u oplossing voor duolingo op android ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.