Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #6

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2013, 15:46 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een creatieve app, een folderverzameling en een meezing-app.

MusiXmatch

Luister je vaak muziek maar weet je de teksten niet? Met deze app is er geen gehannes meer om de teksten op internet op te zoeken. Je laat de app gewoon luisteren naar de muziek en je krijgt automatisch de songtekst erbij. Ook kan je rechtstreeks vanuit je iTunes muziek op je iPad meezingen. De app is gratis te downloaden maar er verschijnen wel advertenties. Die zijn overigens niet irritant zoals je kan zien op het screenshot. Deze advertenties zijn tevens weg te halen door een Premium abonnement aan te schaffen voor 4,49 euro per jaar.

MusiXmatch-app

Over

Wat valt er over over te zeggen? Zoals je op het screenshot ziet kan je heel eenvoudig teksten in allerlei fonts over foto’s plaatsen. Dit kan met verschillende lettertypes en kleuren. Het enige wat je ziet is je foto en een gele driehoek, als je op die driehoek tikt komt er een draaischijf te voorschijn met allemaal opties. Deze mooie gratis te downloaden app kan voor 0,89 euro worden uitgebreid met meer fonts. Verder is de app geheel reclame-vrij.

Over-app

Reclamefolder

Met deze app kan je de reclamefolders van je favoriete winkels op je iPad bekijken. Je blijft op de hoogte van alle aanbiedingen en koopjes. Bovendien krijg je iedere week een melding als de nieuws folders beschikbaar zijn om te lezen. Deze app heeft het meest uitgebreide folderassortiment en bied de mogelijkheid folders per categorie of winkel te bekijken. Je kan ze voor heel Nederland zien of alleen voor de winkels bij jou in de buurt. Zo mis je nooit meer een aanbieding! Deze app is gratis te downloaden in de App Store.

Reclamefolder-app

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Reacties

  1. Ahmed
    27 januari, 2016 om 19:31

    Ik verkoop Samsung galaxy tap 4

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.