Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #9

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2013, 15:32 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een video-app, een fotografie-app en een e-reader-app.

Posing

Dit is één van de goudmijntjes in de App Store voor de (amateur) fotografen. Posing heeft poses verzameld waarmee jezelf aan de slag kunt, ideaal als je foto’s maakt op een bruiloft of van je kind. De afbeeldingen zelf zijn heel duidelijk; getekende mensen die je duidelijk kan onderscheiden. Er is ook ruime keuze, er staan ruim 40 afbeeldingen per categorie.

Posing-app-ipad

Ook is er een menu met tips. Hier zie je de basistips zoals bijvoorbeeld: Niet tegen de zon in fotograferen en altijd op de ogen focussen. Maar ook tips voor de modellen, waar ze heen moeten kijken, hoe ze moeten lachen, hun handen moeten houden en hun voeten kunnen plaatsen.

Posing is voor €2,69 in de App Store te downloaden en het extra Glamour Pack is verkrijgbaar voor €1,59.

VakantieBieb

VakantieBieb is een initiatief van Stichting Bibliotheek.nl. Elke vakantieperiode wordt een nieuwe lijst met populaire boeken klaargezet. Deze boeken zijn tijdens de vakanties te lezen. De boeken gaan van biografieën tot kinderboeken, voor ieder wat wils dus. Tijdens de zomervakantie zijn de boeken acht weken te lezen, en tijdens de herfst- en kerstvakantie vier weken.

Vakantiebieb

Voor dat je de app in gebruik neemt is het wel verplicht om een account aan te maken. Dit kan ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Verder heb je geen aparte e-reader app nodig om de boeken te lezen.

VakantieBieb is gratis te downloaden in de App Store.

LEGO TV

Steeds meer kleine kinderen leren met de iPad om te gaan, het wijst zich allemaal vanzelf. Laatst zat in deze serie al de app Koekoek TV, die de leuke filmpjes voor kinderen in een app bundelt. Met LEGO TV zijn er nog meer leuke filmpjes en mini-series beschikbaar voor kinderen en wellicht ook volwassen LEGO-liefhebbers. Met de app kan je filmpjes streamen van het officiële LEGO Youtube-kanaal, en ook kan je filmpjes die niet op Youtube staan gemakkelijk downloaden.

LegoTV-app-ipad

Daarnaast is er een playlist-functie aanwezig. Maak een playlist van de favoriete lego poppetjes je kind en je hebt er geen omkijken meer naar.

Lego TV is gratis te downloaden in de App Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.