Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #88

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2013, 11:20 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken we onder meer Windows 8.1.

Deze week hebben we het in de podcast uitgebreid over besturingssystemen. Zo heeft Microsoft afgelopen week Windows 8.1 gelanceerd en heeft Sam deze versie reeds geïnstalleerd op Microsoft’s eigen Surface Pro tablet. Daarnaast heeft Sam een iPad mini voorzien van Apple’s iOS 7 besturingssysteem en bespreken we de belangrijkste veranderingen en vernieuwingen. Verder hebben we het over de nieuwe Google Nexus 7, en bespreken we de beste Windows 8 en Android tablets van dit moment.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.