Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #90

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2013, 11:44 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken we Android 4.3 Jelly Bean en de nieuwe Nexus 7.

Deze week hebben we het natuurlijk uitgebreid over de nieuwe Google Nexus 7 en de nieuwe versie van Android; Android 4.3 Jelly Bean. Daarnaast bespreken we kort de ChromeCast HDMI-stick die Google gelanceerd heeft en kijken we naar reviews van verschillende tablets, waaronder de Yarvik Junior Tablet en de Samsung Galaxy Tab 3 (10.1). Verder komt ook de EOS Remote applicatie voor Canon camera’s voorbij en hebben we het over een belangrijke nieuwe feature binnen Android 4.3 Jelly Bean die tablets een stuk sneller moet maken.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

 • Delen:

Reacties

 1. Tidde
  29 juli, 2013 om 21:51

  Help geen beeld en geluid huston we have a problem

  • Martijn Chel
   29 juli, 2013 om 22:20

   Wat bedoel je? Podcast werkt hier gewoon. Beeld zit er niet in :)

   • tidde
    30 juli, 2013 om 6:30

    haahha het is gelukt hoor geluid werkt prima, en indd geen beeld :) grapje

 2. MaartenM
  30 juli, 2013 om 13:49

  Ik zie de nieuwe aflevering bij Itunes niet staan.

  • Martijn Chel
   30 juli, 2013 om 13:52

   Wederom mijn fout excuus. Komt er snel bij te staan.

 3. MaartenM
  30 juli, 2013 om 13:57

  Opgelost

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.