Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google begint uitrol Android 4.3 Jelly Bean voor de Nexus 7 en 10

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2013, 20:07 CategorieAndroid

Google heeft vandaag de nieuwe Google Nexus 7 gepresenteerd en Android 4.3 Jelly Bean aangekondigd. Hoewel we in Nederland nog weken moeten wachten voordat de nieuwe Nexus 7 in de winkels ligt krijgen gebruikers van de huidige Nexus 7 en Nexus 10 wel snel toegang tot Android 4.3 Jelly Bean.

Update wordt uitgerold

Google laat weten dat de nieuwe versie van het Android besturingssysteem op zeer korte termijn beschikbaar moet zijn voor de Nexus 7 en Nexus 10 tablets. De update wordt per direct uitgerold maar dit gebeurt in fasen waardoor het een paar uur tot een paar dagen kan duren voordat de melding op je tablet verschijnt. Kun je niet wachten dan kun je via deze pagina de images vinden om zelf aan de slag te gaan.

Vernieuwingen Android 4.3 Jelly Bean

Android 4.3 Jelly Bean is een relatief kleine update maar brengt diverse verbeteringen met zich mee. Zo is er ondersteuning voor Bluetooth Low Energy, kun je profielen met beperkte mogelijkheden aanmaken en worden er nieuwe opties voor locatiebepaling toegevoegd die minder invloed hebben op de batterijduur van je tablet. Alle nieuwe functies en features lees je in ons Android 4.3 Jelly Bean overzicht.

  • Delen:
Google Nexus 7
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.