Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 10 te koop in Nederland voor 397 euro

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2013, 14:45 CategorieAndroid

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Samsung en Google de Nexus 10 introduceerden maar vanaf deze week wordt de tablet ook officieel naar Nederland gebracht. De tablet is vanaf morgen te koop bij enkele filialen van de MediaMarkt.

De Google Nexus 10 is de eerste 10-inch tablet van Google en is door Samsung geproduceerd. De tablet beschikt over een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en draait op een Exynos 5250 dualcore-processor van Samsung zelf. Deze processor heeft een kloksnelheid van 1.7GHz en wordt vergezeld door 2GB aan werkgeheugen. Verder is de tablet voorzien van Android 4.2 Jelly Bean meer sinds deze week kunnen bezitters van de tablet een update naar Android 4.3 Jelly Bean verwachten.

In de folder van de MediaMarkt in Amsterdam is de Nexus 10 gespot voor een prijs van 397 euro. Voor dit bedrag krijg je de 32GB-variant, wat het een aantrekkelijke aanbieding maakt. De 16GB-versie is bij een aantal Nederlandse winkels te vinden maar aangezien het om een geïmporteerde versie gaat betaal je hier 500 euro of meer voor. De Nexus 10 moet vanaf woensdag bij de MediaMarkt te koop zijn, al is niet bekend hoe groot de voorraden zijn en of elk filiaal de tablet verkoopt.

Via: Androidworld

 • Delen:
Google Nexus 10
Android KitKat (4.4)

Reacties

 1. sellon georgie
  30 juli, 2013 om 21:19

  Bah bah bah wat triest waarom moet dit zo lang duren. Na 1 jaar!!! Er komt binnenkort alweer de tweede versie uit. Moeten we dan ook weer tot volgend jaar wachten ?

 2. daan
  31 juli, 2013 om 14:54

  Bij de mediamarkt wordt verteld dat samsung dit zelf een beetje tegenhoud omdat ze immers hun galaxy produkten willen verkopen.
  Ook in belgie is dit zo.
  En idd..een jaar later is wel een beetje triest!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.