Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Goos-e: Flexibele tablethouder voor Android tablets en iPad

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2013, 13:47 CategorieAccessoires

Tablethouders zijn er in allerlei soorten en maten maar met de Goos-e introduceert G-Inspired een flexibele, losstaande tablethouder waarmee een iPad, en vanaf september een Android tablet, in elke gewenste positie te gebruiken is.

Goos-e flexibele tablethouder

De Goos-e is momenteel alleen nog beschikbaar voor de iPad maar in de herfst verschijnt er ook een versie voor Android tablets. De accessoire biedt de gebruiker volgens de fabrikant maximaal comfort en een verhoogd gebruikersgemak doordat de handen volledig vrij zijn. Dankzij de stabiele voet die voorzien is van een anti-slip laag en de flexibele arm is de Goos-e in elke gewenste positie te gebruiken. Met de verstelbare rotatieknop en de flexibele arm is de tablet 360 graden te draaien. Bovendien beschikt de Goos-e over een verwisselbare voet, die desgewenst vervangen kan worden door een klem. Hierdoor is de tablet eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld een tafelblad of crosstrainer.

Prijs en beschikbaarheid

De Goos-e is beschikbaar in zes kleuren en compatibel met alle iPads vanaf de iPad 2. De accessoire is sinds vandaag te koop in Nederland voor een adviesprijs van 89 euro. De Goos-e is naar verwachting vanaf september beschikbaar voor Android-tablets.

  • Delen:

Reacties

  1. Gerrit
    03 juli, 2013 om 15:21

    Wanneer is er nu eens iemand zo bijdehand dat hij een universele standaard maakt? Dat moet met dit product toch een fluitje van een cent zijn. Onafhankelijk van de afmeting vast klemmen met een simpel veersysteem. Dan hoeven de Android tablet gebruikers ook geen jaar te wachten tot zij ook eens bediend worden en kan de leverancier van aanzienlijk meer gebruikers profiteren. Win-win zou ik zeggen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.