Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

IKEA Catalogus voor iOS laat je producten virtueel in huis plaatsen

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2013, 10:01 CategorieApplicaties

Met de IKEA Catalogus applicatie kun je het uitgebreide assortiment meubels en accessoires van de winkel al bekijken maar hoe een product er bij jouw thuis uitziet was lastig inschatten. Daarom introduceert IKEA voor de 2014 catalogus een nieuwe versie van de app waarmee je zelf virtueel meubels in huis kunt plaatsen.

Middels virtual reality wordt het mogelijk om een select aantal producten, samengesteld door de winkel zelf, in elke willekeurige kamer in huis te plaatsen. Hiervoor richt je de camera van je iPhone of iPad op de plek waar het meubel moet komen te staan en vervolgens wordt het betreffende product in het shot geprojecteerd. Op je scherm zie je dan of die mooie kast wel of niet past in jouw inrichting.

Ook de interface van de nieuwe 2014 catalogus is aangepast zodat je tijdens het bladeren door het 300 pagina’s dikke boekwerk precies kunt zien waar je jezelf bevindt. Daarnaast kun je interieurs die zich in de folder bevinden vanuit alle hoeken – 360 graden – bekijken, extra informatie opvragen en video’s bekijken. Ook de fysieke catalogus beschikt over interactieve onderdelen want je kunt de plus-knop die bij verschillende producten staat met je iPhone of iPad scannen waarna je meer informatie op je toestel te zien krijgt.

De IKEA Catalogus applicatie voor iOS is gratis te downloaden uit de App Store. De Android-versie heeft deze update nog niet gekregen maar die zal niet lang meer op zich laten wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.