Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 7 mogelijk nu al gejailbreakt

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2013, 10:45 CategorieBesturingssystemen

Zoals bij elke release van een nieuwe versie van het iOS besturingssysteem is het een strijd tussen Apple en de jailbreak-community. De community wil zo snel mogelijk een jailbreak ontwikkelen en gaat dus op zoek naar kwetsbaarheden in de software. Aan de andere kant wil Apple er alles aan doen om de gaten te dichten zodat er geen jailbreak mogelijk is.

Met de introductie van iOS 7 is het niet anders maar het lijkt deze keer wat sneller te gaan dan normaal. Ryan Petrich, een bekende naam in de jailbreak-community, heeft namelijk via Twitter een screenshot gepubliceerd waaruit we waarschijnlijk mogen opmaken dat de nieuwe versie van het besturingssysteem gejailbreakt is. De Activator jailbreak, ontwikkeld door Petrich, lijkt namelijk te draaien onder iOS 7.

iOS-7-jailbreak-indicatie

Vooralsnog is dit echter de enige aanwijzing die we hebben en Petrich heeft ook geen verdere informatie over hoe hij tot dit screenshot gekomen is gekomen. Daarbij is er ook nog geen haast want iOS 7 bevindt zich nog een bètaversie en de uiteindelijke versie wordt pas in de herfst verwacht. Tegen die tijd krijgen we vast meer te horen over het wel of niet snel verschijnen van een jailbreak.

Lees en bekijk ook onze eerste indruk van iOS 7 op de iPad.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.