Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad mini met retina-display verschijnt toch dit jaar nog’

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2013, 12:34 CategorieApple

Het mag duidelijk zijn dat niemand zeker weet wanneer Apple met een nieuwe versie van de iPad mini komt, maar volgens nieuwe geruchten kunnen we de iPad mini met retina-display dit jaar nog verwachten.

Er gaan al sinds de lancering van de eerste generatie iPad mini geruchten over een opvolger met retina-display maar dit model zou volgens recente geruchten pas in 2014 gelanceerd worden. Apple zou namelijk problemen hebben met de massaproductie van de hoge resolutie 7.9-inch displays en dit jaar eerst een nieuwe variant met standaard resolutie en een nieuwe processor op de markt brengen.

Volgens Digitimes, een website die zich baseert op bronnen bij toeleveranciers, is LG echter al zo goed als klaar voor de massaproductie van retina-displays. Het bedrijf zou tussen de 2 en 3 miljoen displays per maand kunnen verschepen om de lancering van een nieuwe iPad mini in oktober te halen. Echter heeft ook Digitimes het in het verleden meerdere malen niet bij het juiste eind gehad waardoor we ook dit gerucht met een korrel zout moeten nemen.

In oktober vorig jaar werd de huidige iPad mini gepresenteerd dus de kans dat er in oktober een nieuw model aankomt is redelijk groot. Of Apple echter direct overstapt op hoge resolutie retina-displays blijft de grote vraag.

  • Delen:
Apple iPad Mini
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.