Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo IdeaPad Yoga 11S vanaf volgende week te koop voor 999 euro

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2013, 12:32 CategorieHardware

Lenovo heeft vorig jaar twee modellen in de IdeaPad Yoga-serie gelanceerd; de IdeaPad Yoga 11 met 11.6-inch display en Windows RT, en de IdeaPad Yoga 13 met 13.3-inch display en Windows 8. Vanaf volgende week wordt het assortiment uitgebreid met de 11.6-inch IdeaPad Yoga 11S.

Specificaties Lenovo IdeaPad Yoga 11S

Qua uiterlijk en formaat komt de IdeaPad Yoga 11s nagenoeg compleet overeen met de Yoga 11. Het belangrijkste verschil zit hem echter onder de motorkap en in de software. De nieuwe versie draait namelijk op de volledige versie van Windows 8 en beschikt dan ook over een Intel-processor. Dit model moet vanaf begin augustus in Nederland te koop zijn voor een adviesprijs van 999 euro.

De Lenovo IdeaPad Yoga 11s is een zogenaamde convertible, wat inhoudt dat je het display zo kunt draaien dat het geheel in verschillende modi te gebruiken is. Zo is er een tablet-modus waarbij het display over het toetsenbord ligt, is er een normale laptopmodus en kun je het geheel in een tentmodus zetten. Wat betreft de overige specificaties is de Yoga 11S voorzien van onder meer een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Core i5-processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen en maximaal 256GB aan SSD opslaggeheugen. Qua aansluitingen beschikt het apparaat over USB 2.0, USB 3.0, een HDMI-poort en een SD-kaartlezer.

Meer informatie en reviews

Meer informatie vind je op de productpagina van de Lenovo IdeaPad Yoga 11S en onze ervaringen met de twee eerder gelanceerde versies vind je in de IdeaPad Yoga 11 review en de IdeaPad Yoga 13 review.

  • Delen:
Lenovo IdeaPad Yoga 11S
Windows 8

Reacties

  1. sellon georgie
    31 juli, 2013 om 17:37

    Wat een bedragen jongens en maar piepen dat de verkoopcijfers tegenvallen.

    Wat heb je dan voor een rug. Geef me liever een macbook air 13 haswell

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.