Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG Optimus G Pro te koop in Nederland voor 599 euro

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2013, 10:41 CategorieAndroid

Eind februari werd de Optimus G Pro al aangekondigd maar vanaf vandaag is de phablet van LG ook officieel in Nederland te koop. Deze high-end smartphone van LG beschikt over een 5.5-inch display met een Full HD resolutie en draait op Android 4.1 Jelly Bean.

Specificaties

Voor de Optimus G Pro moet 599 euro neergelegd worden maar hiervoor krijg je wel een aantal high-end specificaties en features. Zo is de phablet voorzien van een IPS lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 600-processor met een kloksnelheid van 1.7GHz, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer. Ook zijn er twee camera’s aan boord en kan er draadloos gecommuniceerd worden middels Miracast, NFC, wifi en Bluetooth 4.0.

Wat betreft de software is de Optimus G Pro voorzien van Android 4.1 Jelly Bean maar met een groot aantal toevoegingen en extra’s van LG zelf. Zo is er de mogelijkheid om je home cinema apparatuur te bedienen met de QRemote applicatie en kun je met QSlide eenvoudig meerdere dingen tegelijkertijd doen. Meer over de softwarefuncties lees je op de productpagina van de Optimus G Pro.

LG Optimus G Pro kopen

De pahblet heeft een adviesprijs van 599 euro maar is inmiddels al voor 565 euro te koop bij diverse winkels. LG geeft aan dat het toestel tijdelijk verkrijgbaar is inclusief een gratis draadloze oplader.

  • Delen:
LG Optimus G Pro
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.